31. října 2011

Prada Candy - new EDP

Nová Prada Candy je neskutečně smyslná – dokonalý požitek zahalený v tajemném kouzlu. V explozi šokující růžové a zlaté nás Prada Candy unáší na divokou cestu, kde více znamená lépe a kde přebytek je vším. Extrém - jakožto nová myšlenka značky Prada. Nová Prada Candy se zrodila z touhy dělat vše až za hranice maxima. Vytvořila tak kompletně nový, nečekaný a optimistický koncept. Prada Candy prohlašuje, že je na čase být odvážná a vzrušená životem, který máme jen jeden. Předpremiéra Sephora 24.říjen 2011


Požitek vůně Prada Candy spočívá v jejím přebytku. Prada Candy je dokonalým vyvážením mezi výjimečně kvalitními ingrediencemi a jejich nadměrným poměrem. Výrazné bílé pižmo a noblesní benzoin se spojuje s opojným karamelem. To vše dává vůni jedinečný soulad.
Pižmový koktejl
Rafinovaný závoj nekonečného pižma zahaluje benzoin a karamel. Takto jemná a pudrová textura přináší sofistikovanou a elegantní vůni.
Předávkování laoským benzoinem
Benzoin je smůla sesbíraná ze stromu Styrače neboli Benzovníku rostoucího v laoských lesích. V této vůni je skryta nebývalá 12% koncentrace. Po přičichnutí ucítíme návykový, smyslný až teplý tón evokující sladký vanilkovo – medový nádech.
Exploze karamelu
Tato nečekaná kombinace syntetického karamelu a přírodního benzoinu je hravě ženská a sladce opojná.
A teď ceny, bohužel rozhodně ne pro každého
Ceny jsou:
30ml 1490,-
50ml 2090,-
80ml 2590,-
ceny jsou doporučené



2 komentáře:

  1. ještě sem k ní ''nečuchala'' :DD ale vypadá hezky :) navíc .. miluju karamel :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsem ji k Vánocům, je úžasná :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)